Academica University - Welkom

Finance & Governance

  Control – de snelst ontwikkelende functie in iedere organisatie

  Goos Minderman

  Goos Minderman

  Inhoudelijk programmaleider

  Masters & MBA

  Versterking van uw impact en betekenisvolle bijdrage aan onze wereld.

  Over ons

  Een leven lang leren gaat over ons allemaal. In een sterk veranderende wereld is leren ons uitganspunt. De complexiteit en verwevenheid van overheid, middenveld en bedrijfsleven vraagt daarbij om een integraal perspectief.

  In die context geeft Academica als jongste hogeschool van Nederland een nieuw segment in de onderwijsvoorzieningen vorm: gedegen, geaccrediteerde, blended, modulaire scholing op hbo-niveau voor excellente professionals gericht op meerwaardecreatie.  

  Academica is daarnaast ook een expertisecentrum voor ontwikkeling van leiderschap en organisaties. ‘Kennis gaat vooraf aan vaardigheden’ is het ontwerpprincipe van al onze educatieve activiteiten. Wij bieden hoogwaardig, evidence-informed onderwijs en professionaliseringstrajecten.

  Over Academica
  • Excellentie in ieders professionaliteit

   Professionaliteit gaat over iedere professional en is continu in ontwikkeling. Een leven lang leren is daarom ons credo. Bij Academica bepaalt u zelf het tempo van uw studie door middel van modulaire leerblokken.

  • Maatschappelijke meerwaarde

   Met de Sustainable Development Goals van de VN hebben we 17 expliciete doelen over onze landsgrenzen heen geformuleerd. Professionaliteit meten in maatschappelijke meerwaarde en niet in formats of indicatoren is onze strategische richting.

  • Persoonlijk leiderschap

   Een professional met impact vraagt persoonlijk leiderschap waarmee je de wereld, je collega’s en vraagstukken tegemoet treedt. De regie voeren over je impact is onze ambitie.