Webinar #49

Leiderschap: Daadkracht en Snelheid

Daadkrachtige leiders zijn degenen die bereid zijn risico’s te nemen. Zij spreken zich uit over controversiële onderwerpen. Zij voelen zich comfortabel met ‘groot denken’, extreem hoge doelen stellen en grote projecten aanpakken. Zij zijn niet bang om de strijd aan te gaan met een grote, krachtige concurrent. In plaats van feedback van anderen te vermijden, zoeken zij die juist. 

Daadkrachtige leiders willen sneller gaan dan anderen en zijn bereid om persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen voor een impopulaire beslissing. 

Maar kunnen leiders zowel daadkrachtig als snel zijn? En waarom is leiderschap snelheid zo belangrijk? Hoe behouden we de kwaliteit van producten, terwijl we de snelheid en daadkracht willen verhogen? Wat voor invloed heeft daadkracht en snelheid op u, het team en de organisatie? En de belangrijkste vraag natuurlijk: hoe kan ik mezelf hierin verbeteren?

In deze webinar deelt Margareth de Wit met u de onderzoeksresultaten van leiders die daadkrachtig en snel gedrag vertonen, uit de 360-graden feedbackrapporten van meer dan 100.000 leiders in alle industrieën over de hele wereld. 

Wij wensen u veel plezier bij het beluisteren en kijken van deze webinar.

 

Margareth de Wit

Drs. Margareth de Wit MBA

Bestuurder Academica Lifelong Learning