Webinar #47

Het plannen van de opvolging: ontwikkel tijdig uw pijplijn

Hoe bereidt u potentiële leiders voor om de toekomstige uitdagingen van uw organisatie in goede banen te leiden? Wie zijn deze potentiële leiders?

Het plannen van de opvolging en de ontwikkeling van leiderschap binnen uw organisatie zijn essentiële processen om het voortbestaan van uw organisatie op de lange termijn te verzekeren. Professionals komen steeds meer in de verleiding een andere werkomgeving te zoeken. De gevolgen van een slecht opvolgingsplan zijn ernstig en kostbaar.    Margareth de Wit deelt met u in deze de onderzoeken op het gebied van opvolgingsplanning en leiderschapsontwikkeling. 

De volgende uitdagingen worden aangegaan:

  • Leren waarom ingewikkelde opvolgingsplannen mislukken en hoe u het proces kunt vereenvoudigen.

  • Begrijpen waarom organisaties vaak te laat zijn met het plannen van de juiste acties voor opvolging en waarom ze niet altijd succesvol zijn?

  • Ontdekken hoe meer op sterktes van professionals  kan worden ingezet zodat er een gezonde leiderschapspijplijn kan worden opgebouwd.

  • Begrijpen hoe 360 feedback analyses, organisaties kunnen helpen weloverwogen beslissingen te nemen over opvolgingsplannen.

Wij wensen u veel plezier bij het beluisteren en kijken van deze webinar.

 

Margareth de Wit

Drs. Margareth de Wit MBA

Bestuurder Academica Lifelong Learning

Zie ook