Webinar #10

Je Loopbaan tot grote hoogte brengen

“The best way to predict the future is to create it” – Peter Drucke

Zo vlak voor de zomervakantie is het goed om te kijken naar waar u staat in uw loopbaan. Wat zijn voor u de belangrijkste onderwerpen en thema’s geweest het afgelopen jaar? Voelt zich nog wel comfortabel of mist er iets in uw huidige rol? Maar vooral: wat zijn de dingen die u (nog) beter voor uzelf zou kunnen organiseren en waar zou u zich meer op willen focussen?

In dit webinar kijk ik samen met u, vanuit ons onderzoek met  Zenger | Folkman, naar de meest voorkomende loopbaan thema’s. We bespreken: afwijzing, mislukking, omgaan met nieuwe, complexere functies en de uitdagingen en risico’s die nieuwe projecten met zich meebrengen. Daarnaast kijken we ook naar de oplossingen. Want wat kunt u doen als u vast zit in een bepaalde positie en er een gebrek is aan mobiliteit? En wat als uw werk routine wordt en u de “extraordinary” momenten, de hoogtepunten mist die u vroeger had?

Ik help u, door middel van praktische theorieën, de verschillende dilemma’s in uw loopbaan te overbruggen en weer te regie te voeren over uw ontwikkeling. Want hoe brengt u de zones van competentie, de behoeften van de organisatie en uw passie weer in balans en komt u weer in uw Sweet Spot terecht? Een mooie reflectie voor deze periode!

Ik daag u uit om de “kick” en energie terug te pakken in uw werk!

Margareth de Wit

Drs. Margareth de Wit MBA

Bestuurder Academica Lifelong Learning