Bestuursassistent

Vacature

Ontwikkelingen Academica University of Applied Sciences

De jongste en de eerste academische hogeschool van Nederland groeit en ontwikkelt zich snel. Mede daarom zijn we opzoek naar secretariele ondersteuning voor het bestuur.

Wat ga je doen

Deze rol is veelzijdig, boeiend en iedere dag anders. Dat betekent dat je onder andere:

  • Zorgt voor een uitstekend georganiseerde en strak beheer van de agenda’s

  • (Zakelijke) activiteiten regelt

  • Bezoekers ontvangt 

  • Uitstekend overweg kunt met de programma’s Outlook, Powerpoint, Word, Excel en een MacBook. 

Kortom, je bent naast de rechter ook de linkerhand van beide bestuurders waar nodig. Je neemt initiatief, signaleert zelfstandig verbeteringen, bent proactief en beschikbaar wanneer nodig.

Wat breng je mee

Wij zoeken iemand op HBO-niveau. Ook heb je een paar jaar werkervaring als secretaresse. In deze baan heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je digitaal vaardig, kun je snel schakelen, heb je talent voor organiseren, ben je zorgvuldig, flexibel en representatief.

Wat bieden wij jou

Een dynamische, afwisselende en veelzijdige functie voor 40 uur per week. Minder uren is, in verband met de bereikbaarheid voor bestuurders, niet mogelijk. Je krijgt een jaarcontract met de intentie om dit te verlengen voor onbepaalde tijd. Het salaris voor deze functie is, afhankelijk van opleiding en werkervaring en op basis van 40 uur per week. 

Informatie en reageren

Voor meer informatie over deze functie of solliciteren kun je terecht bij Selma de Vos, manager operations, (tel. 020 – 521 74 11) of stuur een e-mail naar s.devos@academica-group.com.

Stuur een mail

Author -> Academica

Academica

University of Applied Sciences