MET

Bouwt u mee aan de nieuwe HBO-Master Excellent Teaching?

Een unieke kans!

HBO-Master ontwikkelen

Hoe vaak krijgt u de kans om een HBO-master voor docenten secundair onderwijs in te richten, zoals u dat graag zou willen zien? Een Master of Excellent Teaching (MET) voor docenten waarvoor goed simpelweg niet goed genoeg is. Academica zoekt leraren die het vak van lesgeven willen verbeteren en hun kennis en ervaring willen inzetten in het curriculumontwerp van een nieuwe master voor (aankomende) topdocenten in het voortgezet onderwijs.

In deze ‘Master of Excellent Teaching’ worden actueel wetenschappelijk onderzoek en opgedane praktijkkennis geïntegreerd tot meesterschap. Focus ligt op de nieuwste inzichten rond hoe ‘leren’ werkt en wat iemand tot een goede docent maakt. Het ontwerp van het curriculum vindt plaats in de vorm van drie sessies met ervaren leraren die in de eerste helft van 2021 worden georganiseerd. Het betreft drie woensdagmiddagen van 16u – 19u, online of op een locatie in het midden van het land. De vergoeding is – naast eventuele reiskosten – naar keuze een gratis module van de master of een kleine financiële tegemoetkoming.

Aanmelden

Interesse? Aanmelden kan door een mail te sturen naar Karin den Heijer via k.denheijer@academica-group.com. Stuur Karin ook gerust een mail bij vragen.

Wanneer u wel wilt meedoen, maar niet beschikbaar bent op woensdagmiddagen, wordt u toch van harte uitgenodigd om te reageren, wellicht vinden we een oplossing.