MSH publiek

Making Shift Happen

Jaarlijks Internationaal onderwijscongres in de Beurs van Berlage

  Making Shift Happen is de titel van ons jaarlijks internationale congres waarin stakeholders, experts en trendsetters in gesprek gaan met geëngageerde toehoorders. Vanuit maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen wordt jaarlijks een specifiek thema gekozen. Onze internationale sprekers zijn in hun vakgebied van wereldfaam. Wij bieden onze toehoorders de mogelijkheid om niet ieder afzonderlijk naar het buitenland te gaan maar om naar Amsterdam te komen voor gezamenlijke beleving, inspiratie en shift!

  Making Shift Happen Speaker Highlights 2011-2020

  Elk jaar opnieuw proberen we onze gasten te verrassen met inspirerende bijdragen van topsprekers op een actueel thema binnen het onderwijs. Een thema dat aansluit op de tijdgeest waarin we leven.

  De afgelopen jaren hebben al een tal van sprekers uit binnen en buitenland op het MSH podium gestaan oa. Peter Senge, Anders Ericsson, Robert Marzano, E.D. Hirsch, John Sweller, Michael Sandel, Andy Hargraeves, Paul Kirschner, David Didau, Alma Harris, Eric. C Sheninger en Anthony Muhammad.

  Door verschillende sprekers met elkaar te verbinden bieden we ons publiek inspiratie, een collectieve ervaring en een eigen unieke shift!

  Wij zien u graag terug als gast bij Making Shift Happen 2021

  MSH Speaker Highlights