Interim manager

High Performing Interimmanagement

Academica faciliteert een divisie aan HP-Interimmanagers en biedt opleidingen tot HP-interimmanagement

  Word onderdeel van de High Performing Interim Divisie

  Academica breidt de groep van kwalitatief hoogwaardige interimmanagers uit met nieuwe High Performing-interimmanagers. Bent u zelf al reeds een interimmanager met ambitie om uw kennis en vaardigheden verder uit te bereiden samen met andere interimmanagers? Meld u aan voor de Divise bij Academica. Deelnemende interim-managers ontvangen bij deelname een training over Effectief Onderwijs Organiseren en High Performing Schools door Academica-Group.

  Stuur een mail plus uitgebreid CV naar m.boonstra@academica-group.com.

  Op zoek naar een interimmanager?

  Opdrachtgevers die een High Performing Interimmanager zoeken kunnen contact met Maurice Boonstra opnemen, m.boonstra@academica-group.com.

  Interesse om interimmanager te worden?

  Bent u reeds schoolleider en heeft u interesse om interimmanager te worden?

  Academica biedt een gecertificeerde, eenjarige opleiding voor interimmanagement. Deze opleiding start in het voorjaar en najaar in Amsterdam. Het High Performing Interimmanagement programma is een evidence-informed ontwikkelprogramma voor interim directeuren die een school willen creëren waarin álle leerlingen leren en het vakmanschap van de leerkracht centraal staat.

  Het programma is verdeeld over 1 jaar waarin de interim schoolleider de nodige kennis, implementatie-strategieën en begeleiding krijgt aangeboden om opgeleid te worden tot een High Performing Interimmanager. Na deelname kan u ook direct starten in de nieuwe divisie van High Performing Interim Managers. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons.

  Over ons

  Academica University of Applied Sciences is een toonaangevend instituut waarin we onderwijs geven, onderwijs ontwikkelen en onderzoek doen. We zetten ons in om krachtig leiderschap, excellente professionals en toekomstbestendige organisaties vorm te geven. ‘Kennis gaat vooraf aan vaardigheden’ is het ontwerpprincipe van al onze educatieve activiteiten.

  Onze missie is het ontwikkelen van organisaties en mensen om hun ambities te realiseren en daarbij rekening te houden met aspecten van duurzaamheid, leefbaarheid, governance en welzijn. Academica University of Applied Sciences onderkent en geeft inhoud aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Alle activiteiten en werkwijze worden vormgegeven vanuit drie kernwaarden: Excellente professionals, Maatschappelijke meerwaarde, Persoonlijk leiderschap.

  Over Academica
  • Excellente professionals

   Professionaliteit gaat over iedere professional en is continu in ontwikkeling. Een leven lang leren is bij Academica het credo. Bij ons bepaalt u zelf het tempo van uw studie door middel van modulaire leerblokken en opleidingen.

  • Maatschappelijke meerwaarde

   Met de Sustainable Development Goals van de VN hebben we 17 expliciete doelen over onze landsgrenzen heen geformuleerd. Professionaliteit meten in maatschappelijke meerwaarde en niet in formats of indicatoren is onze strategische richting.

  • Persoonlijk leiderschap

   Een professional met impact vraagt persoonlijk leiderschap waarmee je de wereld, je collega’s en vraagstukken tegemoet treedt. De regie voeren over je impact is onze ambitie.