Academica University - Welkom

Lessen gaan door

Inschrijven en starten is gewoon mogelijk, inclusief switchgarantie.

  Virtual Classroom

  Ook in lockdown kunt u een nieuwe opleiding beginnen. We hebben bijna alle fysieke lessen omgezet naar online lessen; naar de virtual classroom. Zodat u gewoon kunt starten met een opleiding.

  Inschrijven is gewoon mogelijk, geen studievertraging

  Inschrijven is gewoon mogelijk. Als een opleiding voor het eind van de lockdown start, begint u in de virtual classroom. Bijna alle lessen gaan door via de virtual classroom. Zo kunt u gewoon starten en loopt u geen vertraging op. Alleen lessen waarbij interactie tussen leraar en groep essentieel is, worden verschoven. Virtual classroom, een volwaardig alternatief

  We hebben de afgelopen maanden veel ervaring opgedaan met online lesgeven. De ervaringen van onze deelnemers en docenten zijn positief. De docenten verzorgen hun lessen met grote interactie. U ziet en hoort hen zoals u dat in een ruimte zou ervaren. We merken ook dat het lukt om volop interactie tussen de studenten onderling te realiseren. Het blijkt een volwaardig alternatief.

  Switchgarantie, overstappen naar de lesvariant van uw voorkeur

  Wij volgen de maatregelen van de overheid en de adviezen van het RIVM. Zodra dit weer mogelijk is, gaan we in overleg met de groep over naar fysieke lessen. Als u liever via de virtual classroom uw opleiding afrondt, dan kan dat ook.

  Direct contact

  We kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw inschrijving en de start van uw opleiding. We zijn nog altijd bereikbaar via mail en telefoon.

  Stuur een mail

  Openingstijden
  Werkdagen 09:00 tot 16:30

  Bellen of appen
  020-5217400

  Academica University - Welkom