Academica University - Welkom

Lessen gaan online door

Inschrijven en starten is gewoon mogelijk, inclusief switchgarantie.

  Virtual Classroom

  Alle opleidingen gaan door

  Ook in de huidige situatie met coronamaatregelen kunt u probleemloos een nieuwe opleiding beginnen en afronden. We hebben alle klassikale lessen op locatie lessen omgezet naar online lessen; de virtual classroom. Academica heeft het afgelopen jaar veel ervaring opgedaan met online lesgeven. De ervaringen van onze deelnemers en docenten zijn zeer positief. Onze docenten verzorgen hun lessen met grote toewijding. U ziet en hoort hen zoals u dat in een ruimte zou ervaren. We merken dat het lukt om volop interactie met de docent en tussen de studenten onderling te realiseren. De virtual classroom blijkt een volwaardig alternatief.

  Studeren zonder studievertraging 

  Omdat alle opleidingen doorgang vinden kunt u studeren zonder studievertraging. Alle lessen gaan door zoals gepland. Alleen bijeenkomsten waarbij face-to-face interactie tussen leraar en groep essentieel is, worden verschoven. Dit plannen we zo dat u er geen hinder van ondervindt in uw planning.

  Switchgarantie: na corona overstappen naar de lesvariant van uw voorkeur 

  Academica houdt zich aan de maatregelen van de overheid en de adviezen van het RIVM. Als een opleiding voor het einde van de aangescherpte maatregelen start, begint u in de virtual classroom. Zodra bijeenkomsten op locatie weer mogelijk zijn kunt u zelf kiezen hoe u uw opleiding afrondt: digitaal via de virtual classroom of klassikaal op locatie. Zo kunt u nooit voor verrassingen komen te staan. 

  Heeft u aanvullende vragen over de impact van corona op uw opleiding? Neem gerust contact met ons op. 

  Direct contact

  We kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw inschrijving en de start van uw opleiding. We zijn nog altijd bereikbaar via mail en telefoon.

  Stuur een mail

  Openingstijden
  Werkdagen 09:00 tot 16:30

  Bellen
  020-5217400

  Academica University - Welkom