Webinar #3

Geeft het vragen om feedback je slapeloze nachten?

Bij een recente workshop, vroeg ik het publiek: "Wat is gemakkelijker: feedback geven of feedback krijgen?" De meerderheid gaf aan dat het veel gemakkelijker was om feedback te krijgen. Eén deelnemer merkte echter op:

"Het is niet moeilijk om feedback te krijgen, dat doet namelijk iemand anders. Het is veel moeilijker om achter feedback aan te gaan en feedback te vragen!"

Veel leiders gaan ervan uit dat de meest effectieve leiders goede beslissingen nemen en andere mensen kunnen vertellen wat ze moeten doen en beter kunnen doen. Maar zijn de leidinggevenden die vooral anderen vertellen wat ze moeten doen en anderen feedback geven de beste leiders? Of hebben de meest effectieve leiders het gedrag dat ze juist zelf meer feedback vragen?  In deze webinar ga ik in waarom effectieve leiders feedback nodig hebben, waarom feedback vragen moeilijk is en hoe wij op een effectieve manier feedback kunnen vragen aan anderen. Ik neem u mee door het zgn. FUEL model en help u een plan te ontwerpen om feedback te gebruiken om te veranderen.  Wij nodigen u van harte uit dit webinar te volgen en te kijken wat voor verschil u kan maken binnen uw organisatie!

Margareth de Wit

Drs. Margareth de Wit MBA

Bestuurder Academica Lifelong Learning